Beoordelingen van Lezzet Zwolle

Recente recensies van Lezzet Zwolle

4 sterren na 110 reviews

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker, duurt ook wel eens wat langer maar 1 uur en 30 minuten is wel erg lang

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, snel bezorgd en heel warm! Complimenten!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zondag en duurde 2 uur voor dat het eren er was, was lang wachten maar wel goed. Kan een keer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect broodje, echt heerlijk. Een minpuntje was dat mijn online bestelling sl lang klaar lag (en dus koud werd) voordat ik werd geholpen. Heb er 15 min. Staan wachten. Had ik net zo goed niet vooraf hoeven te bestellen en had ik de broodjes warm gehad.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer dan anderhalf uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke mensen en vanaf bestellen tot deur binnen 30 minuten super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten maar je moet er wel ruim 90 minuten op wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren waard voor kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top niets op aan te merken

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima ..maar broodjes was met weinig vlees en ik zeg altijd duidelijk zonder groente em zat er toch weer tussen..is niet de 1ste keer..en het was niet warm..niet gewent dit

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Zoals we gewend zijn

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, gerechten waren goed warm en lekker. Er was een item uitverkocht, er werd direct gebeld en opgelost. Zeker een aanrader!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg vlot! Smaak is ook goed, jammer dat dan de saus, salade vergeten wordt en er maar 2 stuks baklava geleverd worden ipv 4...

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd lekker en ook vlug bezorgd!!!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 2 pizza's besteld. De pizza's werden volgens richttijd geleverd. Bij aankomst bleek dat één pizza niet de bestelde pizza was. Hierop heb ik direct gebeld met Lezzet. Na uitleg wat er mis was gegaan kreeg ik direct een sorry te horen en de mededeling dat de goede pizza onderweg was. En inderdaad, binnen 10 minuten was de bezorger er weer met de goede pizza en nogmaals een verontschuldiging. Wat een top service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 stuks durum döner kebab besteld, ze waren nog goed warm bij aankomst en ook zeer lekker. De bezorging liet iets langer op zich wachten dan gepland, maar het was dan ook zondagavond, en dus waarschijnlijk drukker dan gemiddeld. We kregen een lekker koud blikje cola van het huis bij onze online bestelling. Dit was een aangename verassing met dit warme weer :) Overal ben ik zeer tevreden en ik zal hier zeker vaker wat bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, eten is top!! echter nu al de 3e week op rij te laat bezorgt. Jammerrrrrrr

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, nog lekker warm. Los bijgevoegd saus en salade. Blijft het vers van. En gratis een blikje frisdrank van de zaak als service vanavond. Veel vlees bij de grote Kapsalon. Natuurlijk slappe friet, maar anders is het ook geen kapsalon :). Dik in orde! Ben ik overigens ook echt gewend van Lezzet!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was incompleet (geen salade, niet 4 stukjes baklava maar 2), bezorging duurde veel langer dan ze zelf aangaven.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 16:55 uur 2 lamachun besteld. Om 17:50 mail dat de bezorger onderweg is, helaas om 18:55 bezorger nog niet geweest. 3 x proberen te bellen, geen gehoor. Om 19:00 moesten we helaas weg, net op dat moment komt bezorger. Helaas met de spullen terug gestuurd.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! En een blikje drinken gratis gekregen bij mijn online bestelling. Voor herhaling vatbaar.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en zou geleverd worden om 17:45. Bestelling kwam iets later en ik werd daar netjes over gebeld. Toen het eten aankwam was het nog goed warm en omdat ik via de site van Lezzet zelf heb besteld, kreeg ik een gratis blikje drinken. Het eten was ook erg lekker. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd! keurig op tijd verzorgt en erg smakelijk. Makkelijk zo online bestellen en vooraf betalen met ideal.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza voor een vriendelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekkere pizza en kapsalon.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op bestelling smaak was wel goed maar had wel iets warmer gemogen

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vooral snel bezorgd!!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg slap en lauw. Bakje met knoflooksaus was over de cola en rauwkost heen gelekt. Kebab was echt heerlijk!!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! De opmerking die ik bij de bestelling had geplaatst werd gelezen en nageleefd! (Ingrediënten weglaten) Dit is bij veel restaurants een gok, ‘op hoop van zegen’ dat ze het zien maar bij Lezzet weten we gewoon dat het goed komt! Lekker eten, goeie service, vriendelijk personeel! En tja als je dan op zaterdag avond iets langer moet wachten op je bestelling is dat eigenlijk een goed teken! Een restaurant dat helemaal leeg is op zaterdag avond loop ik liever voorbij!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks aan te merken!!toppie zoals altijd!!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze favorieten, kapsalon en pizza kip kebap bestelt. De neef van de eigenaar vertelde dat hij nog niet zo veel ervaring met pizza bakken had maar het resultaat was een fantastische geslaagde heerlijke pizza. Echt een aanbeveling..

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is volgens afspraak geleverd. De bestelde pizza heeft heerlijk gesmaakt.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was goed en lekker en op tijd klaar gemaakt. Wat meer groente is welkom!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb besteld via de eigen app van Lezzet, calzone döner. Ik wou kalf hebben maar dat kon ik niet aangeven maar ik zag eronder een calzone kip staan en dacht dus dat het wel goed zat. Bevestiging van ontvangst gekregen en de calzone zou 40 min later bezorgd worden. De tijd gaat voorbij en na een uur wordt ik gebeld met de boodschap dat ik geen voorkeur voor kip of kalf had doorgeven.... Klopt, verteld dat ik kalf wilde en toen na 45 minuten was de pizza er. Beste Lezzet, jullie moeten die app echt ff aanpassen zodat ik m'n keuze direct in kan vullen en betere bezorgtijd geven. De pizza was wel weer geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zijn op tijd met bezorgen en de prijs/kwaliteit is uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten, alleen moesten we bijna een uur wachten op de bezorging.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een smakelijke pizza en mooi op tijd bezorgd.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk. Wij zijn zeer tevreden over Lezzet!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer! Snelle levering en een gratis drankje omdat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden; waar netjes en snel over gebeld werd. Goed bezig.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima kwaliteit !

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Wel ongeveer 15 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd en smaakte heerlijk, ook de bezorger was een nette en zeer vriendelijke jongen.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd. Was helaas niet warm! Zelf wat opgewarmd in de oven. Smaak verder prima.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam mooi op tijd was goed warm en smaakte heerlijk.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Ja was best lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

eten was erg goed, jammer genoeg was de bestelling weer niet compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te laat en miste een gerecht

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was eerder dan aangeven mooi op tijd! Verder heeft het goed gezmaakt en vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, goede communicatie, nette levering EN toffe bezorgtijden! Bravo!

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers en de bezorging was snel.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen saus

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten & vriendelijke bezorger.. Wel had ik kaas besteld op m'n Turkse pizza (en ervoor betaald) maar er zat helemaal geen kaas op, jammer!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op 1 pizza..

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's. bezorging was heel goed. Kortom, een aanrader!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect eten. Ook de bezorging is altijd stipt. 1 aandachtspunt is dat ze regelmatig de salade vergeten.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was gelukkig lekker! Helaas niet helemaal warm. Bezorging bijna 45min te laat. Ook hadden ze geen gepast wisselgeld, terwijl ik aan kon geven dat ik €50,- contant had. Dus nu een verplichte fooi van bijna 2 euro.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.04 besteld om 18.35 bezorgd Super snel super lekker Aanrader

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en snelle service.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, maar bezorging liet te wensen over bijna anderhalf uur moeten wachten

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Koningsdag, maar het duurde best wel lang voordat de bezorging kwam. Verder was het eten oké maar de pizza was al beetje koud. De bezorger van deze avond was ontzettend aardig en verdient zeker een dikke pluim!

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg veel!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.22 uur voor 2 personen eten besteld, om 20.15 stond de vriendelijke, verontschuldigende bezorger op de stoep. Tussentijds, na een uur, heb ik al een keer gebeld en toen leek het erop dat mijn bestelling nog niet was doorgekomen. Ik heb er begrip voor als het druk is, hield daarom al rekening met een uur, ipv een half uur dat het bevestigingsmailtje aangaf. Maar bijna 2 uur wachten op eten ...dan had ik beter uit eten kunnen gaan. Ik denk dat een financiële tegemoetkoming hier wel op zijn plek waar geweest. Na zo lang wachten op het eten, is de eetlust eigenlijk vergaan. Jammer dat 'lekker eten bestellen' zo'n slechte ervaring is geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goede bezorging. Alleen jammer dat de bezorger net een sigaret had op gerookt. Iets minder smakelijk als je zelf niet rookt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goed warm en op tijd bezorgd

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en mooi op tijd bezorgd. Een aanrader.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel erg vet was misselijk van geworden.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voortreffelijk en de pizza was goed warm, duurde wel iets langer dan een uur maar een hele vriendelijke bezorger met auto had uitgelegd dat het druk was. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd bijna 1 uur. zou fijn zijn als dat sneller kon. het eten was heerlijk

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft 1 uur geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg! Terwijl ik een snm bestelling had gevraagd! Eten koud! Jammer

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks reservering uur van tevoren kwam bestelling toch ruim 25 minuten te laat. Na tien minuten te laat werd er nog gebeld dat hij er met vijf minuten zou zijn. Maar dat werden er toch ook nog 15. Eten was wel lekker en warm

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangezien er na ruim een uur nog geen enkel zicht op een bezorger was, achter onze bestelling aan gebeld. Helaas was op dat moment de mail nog niet gelezen. Dat was voor ons een reden om de bestelling per direct te annuleren en in de toekomst NIET meer bij Lezzet te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed warm

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en snel bezorgt. De opmerking dat ik bepaalde groentes niet wilde hebben, is niets mee gedaan!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer slecht. Meer dan een uur moeten wachten op ons eten. Na een uur gebeld waar het bleef wisten ze niets van onze bestelling, stond op een ander scherm zei de dame aan de telefoon?? En vervolgens was het binnen 5 minuten bezorgd... Het kippenvlees in de kapsalon was van zeer slechte kwaliteit. Doner kip schotel was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet binnen gekregen. Ik heb ze proberen te bellen, maar ze namen ook niet op.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg slecht. De ene keer moet je 2 uur lang wachten op je bestelling, de andere keer bestel je voor een bepaald tijdstip en dan ze bezorgen ze een uur te vroeg. Dit is al meerdere keren gebeurd. Vandaag weer.. plus dat het eten al koud was toen het bezorgd werd. Gelijk gebeld om te klagen, maar er wordt niks mee gedaan. Erg jammer.. voor ons geen Lezzet meer..

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kapsalon!

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was zacht en alles niet zo warm. Bovendien om 17 uur besteld voor 1830 en dan nog 20 minuten te laat komen...

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lang op ons eten moeten wachten.. Er achteraan gebeld .. Kregen we als tegemoet koming blikjes cola.. IK LUST GEEN COLA!!!

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt warm meer, smaak en product verder goed. bezorgen duurde ruim en uur,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw. Opzich wel van goede kwaliteit. Het ergste was wel dat we de halve bestelling uit een plastic zak konden "schrapen". Ik weet niet wat de bezorger onderweg gedaan heeft, maar 1 menubak lag open en omgekeerd in een plasticzak.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker smakelijke pizza's. Pizza Doner Kalf was rijkelijk belegt en was goed van smaak

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie kwaliteit, kebab kip mag nog wel iets gaarder voor de rest zoals altijd tevreden!!

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating